Pendidikan Seni SPM 2012

Assalamualaikum uollssss ,

Semalamkan I kan dapat kan soalan seni spm 2012 , bukak-bukak je soalan terus terkaku sekejap, paralyzed gitu . And first thing aku fikir lepas bangun pagi tadi ialah nak lukis ape for this paper , yeahhh aku still tak sure nak lukis ape for this paper . Hurm soalan semua macam susah tapi ade satu soalan yang macam menarik minat aku . Soalan nya ialahh ...........   Pemandangan dari atas jambatan gantung and ade waterfall . hewhewhew aku dah boleh byg kan but tak confident nak lukis nie sebab kena guna watercolour ! Serius aku tak brape suka guna watercolour sebab aku takut comot . Tadi google-google jumpe gmbr waterfall , cantiknye Subhannallah cantik giler kau ! Teringin nak pergi tgk sendiri kecantikan alam semulajadi itu *ayat skema* . hewhewhew ok dah lari dari topik . Kay ini gambr yg aku google tadi


 









Lawa kan , so maybe aku lukis yang ni kot ? tak pun yg suruh lukis unggas tu . Umm tapi daddy aku suh lukis yang nie jugak sebenarnya . Tapi pape pun kena practice bebanyak lah . Practice make perfect katanye . Hoho Kbye  Kbye Kbye .

Monday, 19 November 2012

Pendidikan Seni SPM 2012

Assalamualaikum uollssss ,

Semalamkan I kan dapat kan soalan seni spm 2012 , bukak-bukak je soalan terus terkaku sekejap, paralyzed gitu . And first thing aku fikir lepas bangun pagi tadi ialah nak lukis ape for this paper , yeahhh aku still tak sure nak lukis ape for this paper . Hurm soalan semua macam susah tapi ade satu soalan yang macam menarik minat aku . Soalan nya ialahh ...........   Pemandangan dari atas jambatan gantung and ade waterfall . hewhewhew aku dah boleh byg kan but tak confident nak lukis nie sebab kena guna watercolour ! Serius aku tak brape suka guna watercolour sebab aku takut comot . Tadi google-google jumpe gmbr waterfall , cantiknye Subhannallah cantik giler kau ! Teringin nak pergi tgk sendiri kecantikan alam semulajadi itu *ayat skema* . hewhewhew ok dah lari dari topik . Kay ini gambr yg aku google tadi


 









Lawa kan , so maybe aku lukis yang ni kot ? tak pun yg suruh lukis unggas tu . Umm tapi daddy aku suh lukis yang nie jugak sebenarnya . Tapi pape pun kena practice bebanyak lah . Practice make perfect katanye . Hoho Kbye  Kbye Kbye .