Pendidikan Seni SPM 2012

Assalamualaikum uollssss ,

Semalamkan I kan dapat kan soalan seni spm 2012 , bukak-bukak je soalan terus terkaku sekejap, paralyzed gitu . And first thing aku fikir lepas bangun pagi tadi ialah nak lukis ape for this paper , yeahhh aku still tak sure nak lukis ape for this paper . Hurm soalan semua macam susah tapi ade satu soalan yang macam menarik minat aku . Soalan nya ialahh ...........   Pemandangan dari atas jambatan gantung and ade waterfall . hewhewhew aku dah boleh byg kan but tak confident nak lukis nie sebab kena guna watercolour ! Serius aku tak brape suka guna watercolour sebab aku takut comot . Tadi google-google jumpe gmbr waterfall , cantiknye Subhannallah cantik giler kau ! Teringin nak pergi tgk sendiri kecantikan alam semulajadi itu *ayat skema* . hewhewhew ok dah lari dari topik . Kay ini gambr yg aku google tadi


 









Lawa kan , so maybe aku lukis yang ni kot ? tak pun yg suruh lukis unggas tu . Umm tapi daddy aku suh lukis yang nie jugak sebenarnya . Tapi pape pun kena practice bebanyak lah . Practice make perfect katanye . Hoho Kbye  Kbye Kbye .

Sahabat


Sahabat,
Dari dulu kita berjalan
Hingga kini tidak berhenti
Dari dulu kita berkawan
Hingga kini kau  tetap di hati

Sahabat,
Kau ada dikala ku suka
Di kala aku berduka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala aku perlu kan mu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku di kala aku terjatuh,

Sahabat,
Kau lah yang setia di sisiku
Setia menunggu ku
.
Setia mendengar kisah pahit manisku

Sahabat,
Ku tahu ku kan selalu ada
Untuk dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Sahabat,
Pertama kali kita bertegur sapa
Aku tahu kita akan menjadi sahabat yang baik untuk satu sama lain,
Aku tahu aku tidak sempurna,
Aku tahu aku tidak berharta,
Tetapi persahabatan ini aku bina dengan penuh keikhlasan dan kejujuran
Sesungguhnya tiada yang lebih berharga dari keikhlasan dan kejujuran,

Sahabat,
Ku harap persahabatan ini berkekalan hingga hujung nafasku
Semoga kita sentiasa di dalam kerahmatan,
Semoga jalinan persahabatan ini mendapat keberkatan
Insyaallah.

CN Blue - Jung Yong Hwa :)








I LOVE YOU SI KACAK <3 JUNG YONG HWA

i-city walk :)








lawa an an ?
nak pergi lagi , xpuas lah jalan ari tu :(

Thursday, 22 November 2012

Monday, 19 November 2012

Pendidikan Seni SPM 2012

Assalamualaikum uollssss ,

Semalamkan I kan dapat kan soalan seni spm 2012 , bukak-bukak je soalan terus terkaku sekejap, paralyzed gitu . And first thing aku fikir lepas bangun pagi tadi ialah nak lukis ape for this paper , yeahhh aku still tak sure nak lukis ape for this paper . Hurm soalan semua macam susah tapi ade satu soalan yang macam menarik minat aku . Soalan nya ialahh ...........   Pemandangan dari atas jambatan gantung and ade waterfall . hewhewhew aku dah boleh byg kan but tak confident nak lukis nie sebab kena guna watercolour ! Serius aku tak brape suka guna watercolour sebab aku takut comot . Tadi google-google jumpe gmbr waterfall , cantiknye Subhannallah cantik giler kau ! Teringin nak pergi tgk sendiri kecantikan alam semulajadi itu *ayat skema* . hewhewhew ok dah lari dari topik . Kay ini gambr yg aku google tadi


 









Lawa kan , so maybe aku lukis yang ni kot ? tak pun yg suruh lukis unggas tu . Umm tapi daddy aku suh lukis yang nie jugak sebenarnya . Tapi pape pun kena practice bebanyak lah . Practice make perfect katanye . Hoho Kbye  Kbye Kbye .

Thursday, 5 July 2012

Sahabat


Sahabat,
Dari dulu kita berjalan
Hingga kini tidak berhenti
Dari dulu kita berkawan
Hingga kini kau  tetap di hati

Sahabat,
Kau ada dikala ku suka
Di kala aku berduka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala aku perlu kan mu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku di kala aku terjatuh,

Sahabat,
Kau lah yang setia di sisiku
Setia menunggu ku
.
Setia mendengar kisah pahit manisku

Sahabat,
Ku tahu ku kan selalu ada
Untuk dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Sahabat,
Pertama kali kita bertegur sapa
Aku tahu kita akan menjadi sahabat yang baik untuk satu sama lain,
Aku tahu aku tidak sempurna,
Aku tahu aku tidak berharta,
Tetapi persahabatan ini aku bina dengan penuh keikhlasan dan kejujuran
Sesungguhnya tiada yang lebih berharga dari keikhlasan dan kejujuran,

Sahabat,
Ku harap persahabatan ini berkekalan hingga hujung nafasku
Semoga kita sentiasa di dalam kerahmatan,
Semoga jalinan persahabatan ini mendapat keberkatan
Insyaallah.

Monday, 12 September 2011

CN Blue - Jung Yong Hwa :)








I LOVE YOU SI KACAK <3 JUNG YONG HWA

Tuesday, 3 May 2011

i-city walk :)








lawa an an ?
nak pergi lagi , xpuas lah jalan ari tu :(